top of page
Get to know me
Wat fijn dat je op mijn site bent, welkom!
Ik ben Lieselot Vansynghel, 28 jaar oud en gepassioneerd patissier.
Ik stopte met mijn job in het onderwijs om mijn grootste droom
te verwezenlijken: een eigen zaak starten.
Deze droom werd werkelijkheid in april 2023.
Kwam jij al eens langs?
Wat bij mij van groot belang is, is dat ik zo lokaal mogelijk werk
& dat de klant alles zelf kan kiezen. Hoe de taart er moet uitzien,
de kaarsjes, de kleuren, de smaken, ... noem maar op!
Ik werk voor al mijn ingrediënten samen met:
Flietermolen, Zuivelhoeve Keymeulen, ...
Ben/ken jij een lokale ondernemer die iets heerlijks maakt?
Mails met info zijn altijd welkom.
Als je nog vragen hebt, mag je steeds mailen.
Hieronder vind je alvast een lijst van lokale samenwerkingen!
Veel liefs
Lieselot van Lotje bakt
Lokale samenwerkingen
&
leveranciers
Brunch samen met: Ars Vivendi by Elke
Bloemen aan de muur: LOTS
Bloemen boeketten: Domus florum
Logo en branding: Lander De Coster
Barista opleidingen:
Jo De Bruyne van Philemonius & Kjell van KopKoffie
De producten haal ik bij:
Keymeulen Aalst
Flietermolen Galmaarden
Callebaut chocolade
Bio Fresh
TipToh plantaardige melk
OR thee
Bocca koffie
Vegan buns: deeg'lek
bottom of page