top of page
Untitled (44).png

Get to know me

Wat fijn dat je op mijn site bent, welkom!

Ik ben Lieselot Vansynghel, 27 jaar oud en gepassioneerd patissier.
Ik stopte met mijn job in het onderwijs om mijn grootste droom
te verwezenlijken: een eigen zaak starten.
Deze droom werd werkelijkheid in april 2023.
Kwam jij al eens langs?


Wat bij mij van groot belang is, is dat ik zo lokaal mogelijk werk
& dat de klant alles zelf kan kiezen. Hoe de taart er moet uitzien, 
de kaarsjes, de kleuren, de smaken, ... noem maar op!

Ik werk voor al mijn ingrediënten samen met:
Flietermolen, Zuivelhoeve Keymeulen, ...

Ben/ken jij een lokale ondernemer die iets heerlijks maakt?
Mails met info zijn altijd welkom.


Als je nog vragen hebt, mag je steeds mailen.
Hieronder vind je alvast een lijst van lokale samenwerkingen!

Veel liefs
Lieselot van Lotje bakt











 

Portret

Lokale samenwerkingen
&
leveranciers


Tapasplank: Cuisine Celien
Brunch samen met: Ars Vivendi by Elke
Bloemen aan de muur: LOTS
 
Bloemen boeketten: Domus florum

Logo en branding: Lander De Coster
Barista opleiding: Jo De Bruyne

De producten haal ik bij:

Keymeulen Aalst
Flietermolen Galmaarden
Callebaut
Bio Fresh
TipToh melk
OR thee

Bocca koffie

 

Untitled (44).png
bottom of page